• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • SAMSUN
  • SAMSUNSPOR
  • GÜNCEL
  • SPOR
  • ASAYİŞ
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • Bilim-Teknoloji Eğitim - Kültür - Sanat
  • Ara
SON DAKİKA:
13:32
Kadıköyspor U11, Küçük Dev Adamlar Ligi'nde Şampiyon Oldu!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. KÖŞE YAZARLARI
  3. SAMSUNSPOR'DA Kİ HASTALIK NE?
KÖŞE YAZARLARI
Yayınlanma: 06 Şubat 2019 - 06:06

SAMSUNSPOR'DA Kİ HASTALIK NE?

Sezon başından bugüne kadar bir gün olsun hiçbir maddi sıkıntı yaşamayan ve flaş transferler yapan Samsunspor’da 20

KÖŞE YAZARLARI
06 Şubat 2019 - 06:06
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
SAMSUNSPOR’DA Kİ HASTALIK NE?
Sezon başından bugüne kadar bir gün olsun hiçbir maddi sıkıntı yaşamayan ve flaş transferler yapan Samsunspor’da 20.haftanın geride kalmasına rağmen hala liderliği ele geçirilememiş olmasının sebepleri camiada tartışılmaya başlandı.

Sezon başı konulan şampiyonluk hedefine ulaşmak için başta Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım olmak üzere Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ve yönetim kurulu çalışıyor.

Öyle ki futbolcuların yediği önünde yemediği arkasın da diyebiliriz. Yaklaşık 30 kişilik oyuncu kadrosundan neden hala sahaya iş yapacak bir onbir ile maça başlayamıyoruz.  Kadro mühendisliği mi doğru yapılmadı?

Örneğin Erhan Kartal sezonun ikinci yarısında oynadığı tüm maçlarda etkisiz olduğu halde yedeği olmadığı için oynatılmak zorunda kalıyor. Bu bir örnek tabii ki. Bunun gibi orta sahada ki oyuncu kalabalıklığını da verebilirim. Bu kalabalık isim listesi sonunda oyuncunun ismine veya geldiği kulübe takılı kalan hocanın da kafası karışıyor.

Kısacası Samsunspor’da yolunda gitmeyen bir şeyler var. Bu nedenle de ilk değişiklik teknik adamda yapıldı. Sancaktepe maçında ilk kez takımın başında çıkan İsmet hoca beklediği gibi bir Samsunspor ile karşılaşmadığını söyledi.

Her takım mecbur kaldığı zaman teknik adam değişikliği yapar ve bu takıma artı bir motivasyon olarak döner. İsmet hoca kadro ile fazla oynamadığınız halde sanki bu değişikliği protesto edercesine sahada mücadele etmeyen, birbiri ile didişen oyuncuların olduğu gördük.

Bundan sonra top sende hocam. Eğer takım içinde mücadele etmeyen, giydiği formanın değerini bilmeyen oyuncu varsa hiç gözünün yaşına bakma. Generaller takımı olmuşuz. Bu ligde mücadele etmeden puan alınamayacağının farkında değiliz. Buradaki un, helva ve şekerden helva yapmak sana kalıyor hocam. Acırsanız acınacak hale düşersiniz. Gözünde galibiyete inanmadığını gördüğün hiçbir oyuncuyu adına, kariyerine, kimin transfer ettiğine bakıp sahaya sürme.

Yönetim ve taraftar senin arkanda. Samsunspor’un parasının yanında şampiyonluğu da gitmesin.

Bu takımın en genç oyuncusu ile maça başlasan yüreğini ortaya koymayan, taşıdığı formanın değerini bilmeyen en kariyerli oyuncudan daha iyidir.

Bu takım ikinci yarıda oynadığı 3 maçta 5 gol yedi 4 gol attı. Sadece 3 puan alabildi. Bu kadar çok gol yiyerek şampiyon olan takım ben görmedim. Gören varsa söylesin. Bu istatistik ancak ligde kalma mücadelesi verenleri mutlu eder. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimiz puan kaybetmese sıralama olarak bugün çok daha sıkıntılı olacaktık. Çok geri pas yapıyoruz. Dikine oynama yerine geride kalecide dahil al gülüm ver gülüm oynuyoruz.

Takımı ayakta tutan orta sahadır. Ben size isim vermek istemiyorum ama Samsunspor’un kazandığı maçlardaki kadrosunu incelemenizi tavsiye ederim.

İstanbul’dan mağlup dönmenize rağmen hafta sonu oynanacak Eyüpspor maçının hazırlıklarına taraftar desteği ile başland. Taraftar size güveniyor.

Samsunspor haricinde yazmak istediğim bir konu daha var. TFF Samsun Bölgesi U14 Milli Takımı seçmeleri için 18 kişilik kadro dün bir araya geldi ve antrenman yaptı.  Samsun ve diğer illerden gelen oyuncuların heyecanı görülmeye değerdi. Orada yakışıksız olan tek şey çocukların giydiği eşofmanların arkasında ki  alkollü bir içeceğin reklamıydı. Her şeyin para olmadığını yukarıdakilere birilerin hatırlatması lazım. Gençler kötü alışkanlıklardan böylemi uzak tutulacak.

Kalın sağlıcakla…
# Samsunspor
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
ATAKUM'DAN İKİ FOTOĞRAF!
ATAKUM'DAN İKİ FOTOĞRAF!
SAMSUN’UN GURUR GÜNÜ!...
SAMSUN’UN GURUR GÜNÜ!...
SAMSUN'UN UĞURU!
SAMSUN'UN UĞURU!
CEVABINI SAHADA ALDILAR
CEVABINI SAHADA ALDILAR
Son Haberler
Kadıköyspor U11, Küçük Dev Adamlar Ligi'nde Şampiyon Oldu!
Kadıköyspor U11, Küçük Dev Adamlar Ligi'nde Şampiyon Oldu!
Thomas Reis, ‘Bu Sezon Zor Geçecek’! VİDEOLU
Thomas Reis, ‘Bu Sezon Zor Geçecek’! VİDEOLU
Samsun’un Genç Yıldızlarını Fenerbahçe Kaptı!
Samsun’un Genç Yıldızlarını Fenerbahçe Kaptı!
Fuat Çapa, Samsunspor’da Transfer Yapılacak Bölgeleri Açıkladı!
Fuat Çapa, Samsunspor’da Transfer Yapılacak Bölgeleri Açıkladı!
Başkan İhsan Kurnaz Unkapanı Esnafıyla Buluştu!
Başkan İhsan Kurnaz Unkapanı Esnafıyla Buluştu!
Çok Okunan Haberler
Süper Ligde Fikstür Çekildi! Samsunspor Sezona Evinde Başlayacak…
Süper Ligde Fikstür Çekildi! Samsunspor Sezona Evinde Başlayacak…
Samsunspor'un Avrupa'daki İlk Rakibi Ne Zaman Belli Olacak? İşte Muhtemel Rakipler!
Samsunspor'un Avrupa'daki İlk Rakibi Ne Zaman Belli Olacak? İşte Muhtemel...
Fuat Çapa, Samsunspor’da Transfer Yapılacak Bölgeleri Açıkladı!
Fuat Çapa, Samsunspor’da Transfer Yapılacak Bölgeleri Açıkladı!
Samsunspor Yönetiminden Vali Tavlı’ya Ziyaret!
Samsunspor Yönetiminden Vali Tavlı’ya Ziyaret!
Samsunspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı!
Samsunspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı!
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK...
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK...

Ana Sayfa
SAMSUN
SAMSUNSPOR
GÜNCEL
SPOR
ASAYİŞ
EKONOMİ
SİYASET
SAĞLIK
Bilim-Teknoloji
Eğitim - Kültür - Sanat
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • Bilim-Teknoloji
  • Eğitim - Kültür - Sanat
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • SAĞLIK
  • SAMSUN
  • SAMSUNSPOR
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.