Samsunspor Haberleri – Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra antrenmanlara dün başlayan Yılport Samsunspor bugün (14 Mayıs Perşembe) geniş önlemler altında sürdürdü. TFF tarafından maçların başlama tarihi 18 Temmuz olarak belirlenmesinin ardından Samsunspor yeniden saha çalışmalarına ara verdi.
Koronavirüs vakasına rastlanmayan Yılport Samsunspor, Nuri Asan Tesislerinde sıkı şekilde aldığı önlemler altında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman pas çalışması ile ısınmanın ardından oynanan ayak tenisi ile sona erdi.
ANTRENMANLARA TEKRAR ARA VERİLDİ
TFF tarafından maçların başlama tarihi 18 Temmuz olarak belirlenmesinin ardından Samsunspor yeniden saha çalışmalarına ara verdi.
Konu ile ilgili Yılport Samsunspor’dan yapılan açıklama şu şekilde:
“Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) aldığı karar neticesinde TFF 2. Ligin 18 Temmuz 2020 tarihinde oynanacak olmasından dolayı A takımımız şimdilik idmanlara ara vermiş olup TFF’nin alacağı kararlara göre antrenman programımız yeniden düzenlenecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.”