Ana Sayfa SAMSUNSPOR 12 Eylül 2020

Samsunspor’dan Edwin Gyasi Açıklaması!

Samsunspor Haberleri – Yılport Samsunsnor’un yeni transferlerinden Edwin Gyasi’nin sakatlığı ile ilgili kulüpten yazılı açıklama geldi.
Samsunspor’dan Edwin Gyasi Açıklaması!

Samsunspor Haberleri – Yılport Samsunsnor’un yeni transferlerinden Edwin Gyasi’nin sakatlığı ile ilgili kulüpten yazılı açıklama geldi.

Sakatlığı nedeniyle bu sabah (12 Eylül Cumartesi) yapılan antrenmanda fizyotrapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yapan sağ kanat oyuncusu Edwin Gyasi yarın oynanacak olan Altay maçı için İzmir’e de götürülmemişti.

CSKA Sofya takımından transfer edilen Gana uyruklu 29 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu ile ilgili Samsunspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada “Hafta içindeki antrenmanda sakatlanan oyuncumuz Edwin Gyasi’nin sol üst ön adalesinde 1. derece kas hasarı tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavi çalışmaları fizyoterapistlerimiz eşliğinde devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bu tür sakatlıkların iyileşme süresinin 1-3 hafta arasında olduğu öğrenildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
samsunhaberx.com