• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • SAMSUN
  • SAMSUNSPOR
  • GÜNCEL
  • SPOR
  • ASAYİŞ
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • Bilim-Teknoloji Eğitim - Kültür - Sanat
  • Ara
SON DAKİKA:
14:06
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan 15 Temmuz Mesajı!
14:01
Başkan Sandıkçı'dan 15 Temmuz Mesajı!
13:57
Vali Orhan Tavlı’dan 15 Temmuz Mesajı!
13:30
Samsun'un Gurur Kızları: Duru Ve Özlem Karadeniz Şampiyonu!
12:08
Canik Belediyesi'nden Askere Gidecek Tüm Gençlere 6 Bin TL Harçlık ve Asker Çantası!
10:43
Samsunspor, Forma Satışıyla Lösemili Çocuklara Destek Oluyor!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Erdoğan Tok'tan Güney Mahalleri Şahlandıracak Yatırımlar!
SİYASET
Yayınlanma: 24 Mart 2019 - 20:38

Erdoğan Tok'tan Güney Mahalleri Şahlandıracak Yatırımlar!

Samsun Haberleri - Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavacık Mahallesi’nde yapılan açık hava mahalle toplantısında ilçenin Güney mahallerini şahlandıracak yatırımlar ile ilgi

SİYASET
24 Mart 2019 - 20:38
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Erdoğan Tok’tan Güney Mahalleri Şahlandıracak Yatırımlar!
Samsun Haberleri - Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavacık Mahallesi’nde yapılan açık hava mahalle toplantısında ilçenin Güney mahallerini şahlandıracak yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavacık Mahallesi’nde yapılan açık hava mahalle toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İlkadım İlçesi’nin güney koridorunda geliştiğini söyleyen Başkan Erdoğan Tok, İlkadım’a kentsel dönüşümün yanı sıra Çatalarmut, Kıran, Kuşçulu, Kavacık, Uzgur, Tepecik, Badıllı gibi İlkadım’ın güneyinde bulunan mahallerde gelişimin önünü açacak yeni yatırımları anlattı.

Kavacıkta yapılan açık hava toplantısına, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kavacık Mahallesi sakinleri katıldı.

KAVACIKLILAR, DÜĞÜN SALONU İSTEMİŞTİ, YAPILDI

Kavacıklıların bir önceki yerel seçimlerde istediği düğün salonu isteğinin yerine getirildiğini söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ 2014 yerel seçimleri öncesinde söylemiştiniz. Hatırlıyorum. Bana not iletmiştiniz. ‘Düğün salonuna ihtiyacımız var’ demiştiniz. Belediye yeni hizmet binamızın en üst katında düğünlerin yapılabileceği 1000 kişilik düğün ve toplantı salonu yaptık. Belediyemiz hizmet binasının altında çocuk kreşi var. Belediyemizin yanında ihtiyaç olan 600 cemaat kapasiteli cami yaptık. Gençlik merkezi yaptık. 5 bin çocuk ve gencimiz hizmetlerden istifade ediyor. Derebahçe Sosyal Tesislerini, Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi, Cami ve Külliye, Koşu Yolu ve Hayat Parkuru gibi saymakla bitmeyen nice projeler yaptık. 64 Park ve 12 Halı saha yaptık. Halı sahalardan bir tanesi Tepecik Mahallemizde. 5 yılda 255 milyonluk hizmetler yaptık.” dedi.

BELEDİYE KASASINI BOŞALTMIŞLAR, BELEDİYEYİ MAAŞ ÖDENEMEZ HALE GETİRMİŞLER

İYİ Partili Necattin Demirtaş’ın devir teslimde belediye kasasını boşaltarak teslim ettiğini, belediyeyi çalışanın maaşını ödeyemez duruma getirdiğini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, “3 Nisan 2014’de belediyeyi devraldım. 11 Nisan’da muhasebe müdürüm geldi. Maaşlar ayın 15’inde ödenecek. Başkanım,  ‘Maaşımızı ödeyemiyoruz. 750 bin TL açığımız var.’ Nasıl olur dedim. Hani kasa doluydu. ‘Borçlar bitmişti’ diyordunuz. Hemen duruma el atarak, 4 günde alacakları toparlamaya çalıştık. 300 bin TL açık kaldı. Dışardan emanet borç para aldım. Belediye şirketinin hesabına yatırtarak açığı kapattık. Personelimizin maaşını ödedik. Böyle bir durumda kasası boş olan bir belediye devraldım. Biz, 5 yılda işçimizin ve memurumuzun maaşını ve ikramiyesini aksatmadan düzenli ödeyen nadir belediyelerden birisiyiz. Bunların dışında 5 yılda  255 milyon TL yatırımlar yapan belediyeyiz.” diye konuştu.



ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANI SAMSUN’A GELEREK İLKADIM’DAKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROGRAMINI AÇIKLAYACAK”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Samsun’a gelerek İlkadım’da kentsel dönüşüm programını açıklayacağını söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Önümüzdeki dönem kentsel dönüşümde çok önemli işlere imza atacağız. Kentsel dönüşüm için ne ilçe belediyesinin, ne de Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi yeter. Arkamızda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, Hükümetimiz, Devletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Allah nasip ederse, önümüzdeki hafta Çevre ve Şehircilik Bakanımız,  İlkadım’a gelerek kentsel dönüşümle ilgili neler yapılacağını anlatacak. Bizim arkamızda hükümetimiz var, Cumhurbaşkanımız var. İktidar belediyesi olmanın avantajı var.  İlkadım Belediyesi’ne iller bankasından gelen para ile ancak işçi ve memurun parasını ödeyebilirsiniz. Ama biz, hükümet yatırımlarımızı ilçemize kazandırdık. Bunun en güzel örneği Gençlik Merkezi. 15 milyonluk yatırım.  12 Halı sahamızdan 6 ‘sını yine Gençlik ve Spor Bakanlığımıza yaptırdık. Diğer projelerimizden de hükümet desteği aldık. İktidar belediyesi olmazsan alabilir misin bu yatırımları. Alamazsın. Belediyenin gelirleri belli. Giderleri belli. Arkanızda hükümet desteği olacaksa iş yapabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

İLKADIM’IN GÜNEY MAHALLELERİNİ ŞAHLANDIRACAK YENİ YATIRIMLAR

İlkadım ilçesinin hükümet ve belediye yatırımları ile güney koridorunda gelişimin önünün açıldığını kaydeden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Şehir artık güneye doğru gelişiyor. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gençlik Merkezi ve Belediye Yeni Hizmet Binası yapıldı. Bu dev yatırımlar Çatalarmut, Kıran, Kuşçulu, Kavacık, Uzgur, Tepecik, Badıllı gibi ilçemizin güney koridorundaki mahallerde gelişimin önünü açıyor. Buralar yeni cazibe alanları olacak. 5 yıl sonra çok daha farklı değişim olacak. Eski Havalanına, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Bölge Adliyesi ve Kültür Sarayı yapılacak” dedi.



KÖKTAŞ’TAN DEMİRTAŞ’A; “DAVASINI SATANLAR NE ZAMAN ADAM SINIFINA GİRMİŞ”

İYİ Partiye geçerek aday olan Necattin Demirtaş’a yüklenen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Ey Necattin Demirtaş, Mustafa Demir Bayındırlık ve İskan Bakanı iken, İller Bankasından aldığın 20 milyon TL’lik kredi için gazetelere teşekkür ilanı veren sen değil miydin?  Bana kaynak sağlayan Mustafa Demir’e teşekkür ediyorum dedin. Bu bile yeter sana be. Az omurgalı ol, omurgalı. O gün Mustafa Demir, AK Partili idi, sen Milliyetçi Hareket Partiliydin. O gün normal seçilmiş belediye başkanı idin, halkımız o gün öyle tercih etti. Öptük başımızın üstüne koyduk. Ama şimdi kazın ayağı öyle değil. Şimdi sen, HDP ile, PKK ile, PYD ile kol kola yürüyorsun, FETÖ ile omuz omuza yürüyorsun. Sana nasıl yardım edelim. Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Adayı olacaksın, Aday olamayınca ben İYİ Parti’ye geçtim diyeceksin. Adama oy verin, adam gibi adaya oy verin diyeceksin. Adamlığın nerede. Trenden inenler ne zaman adam olmuş.? Davasını satanlar ne zaman adam sınıfına girmiş.? 24 Haziran’da Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ya oy vermedin ya da yalan konuştun. Gittin Meral Akşener’in desteklediği adaya oy verdin, şimdi layık olduğun yere gittin” diye konuştu.
# Cumhur İttifakı# Erdoğan Tok# Fuat Köktaş# İlkadım Belediyesi# Kavacık Mahallesi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan 15 Temmuz Mesajı!
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan 15 Temmuz Mesajı!
MHP Vezirköprü'de Gövde Gösterisi Yaptı! Olağan Kongre Miting Havasında Geçti!
MHP Vezirköprü'de Gövde Gösterisi Yaptı! Olağan Kongre Miting Havasında Geçti!
MHP Bafra ve Asarcık'ta Kongrelerini Tamamladı! Birlik Ve Beraberlik Mesajları Öne Çıktı!
MHP Bafra ve Asarcık'ta Kongrelerini Tamamladı! Birlik Ve Beraberlik Mesajları Öne Çıktı!
AK Parti İlkadım Teşkilatı Ortak Akıl İçin Bir Araya Geldi!
AK Parti İlkadım Teşkilatı Ortak Akıl İçin Bir Araya Geldi!
Son Haberler
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan 15 Temmuz Mesajı!
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan 15 Temmuz Mesajı!
Başkan Sandıkçı'dan 15 Temmuz Mesajı!
Başkan Sandıkçı'dan 15 Temmuz Mesajı!
Vali Orhan Tavlı’dan 15 Temmuz Mesajı!
Vali Orhan Tavlı’dan 15 Temmuz Mesajı!
Samsun'un Gurur Kızları: Duru Ve Özlem Karadeniz Şampiyonu!
Samsun'un Gurur Kızları: Duru Ve Özlem Karadeniz Şampiyonu!
Canik Belediyesi'nden Askere Gidecek Tüm Gençlere 6 Bin TL Harçlık ve Asker Çantası!
Canik Belediyesi'nden Askere Gidecek Tüm Gençlere 6 Bin TL Harçlık...
Çok Okunan Haberler
Samsunspor'un Yeni Transferi Samed Onur'dan İlk Açıklama Geldi!
Samsunspor'un Yeni Transferi Samed Onur'dan İlk Açıklama Geldi!
Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa’dan Transfer Açıklaması!
Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa’dan Transfer Açıklaması!
Samsunspor, Kampa Kısa Bir Ara Verdi!
Samsunspor, Kampa Kısa Bir Ara Verdi!
Fikstür Çekildi! Samsunspor Sezona Sahasında Başlayıp Sahasında Bitirecek!
Fikstür Çekildi! Samsunspor Sezona Sahasında Başlayıp Sahasında...
Kökçüoğlu Büyük Oynadı!
Kökçüoğlu Büyük Oynadı!
Kavak’ta Muhteşem Gece!
Kavak’ta Muhteşem Gece!

Ana Sayfa
SAMSUN
SAMSUNSPOR
GÜNCEL
SPOR
ASAYİŞ
EKONOMİ
SİYASET
SAĞLIK
Bilim-Teknoloji
Eğitim - Kültür - Sanat
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • Bilim-Teknoloji
  • Eğitim - Kültür - Sanat
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • SAĞLIK
  • SAMSUN
  • SAMSUNSPOR
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.