Ana Sayfa EKONOMİ 5 Ocak 2021

Yeni Yılın İlk İşyeri Açma Ruhsatını Başkan Demirtaş Verdi!

Samsun Haberleri - İlkadım ilçesinde 2021 yılının ilk açılan işletmesi olan Kardağ Karadeniz Gıda San. A.Ş’ nin Kadıköy Mahallesi Kadı Caddesindeki  yerini ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; Yılın ilk İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatını işletme sahibi Merve Safa Güdül’e takdim etti.
Yeni Yılın İlk İşyeri Açma Ruhsatını Başkan Demirtaş Verdi!

Samsun Haberleri – İlkadım ilçesinde 2021 yılının ilk işyeri açma ruhsatı İlkadım Belediye Başkanı Necatttin Demirtaş, tarafından takdim edildi. İşyeri sahibi ile bir süre sohbet eden Başkan Demirtaş, 1 Ocak-31 Aralık 2020 tarihleri arasında İlkadım Belediyesi tarafından ilçemizde Gayri Sıhhı işyeri 79,Sıhhi İşyeri 732,Umuma Açık İşyeri  38 toplamda 849 İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarını işletme sahiplerine verdik. Esnafımızın öncelikle ruhsat alması ve ruhsatlı çalışması oldukça önemli. Ekonomi İlkadım’da giderek daha da canlanıyor. İlçemizdeki yeni iş yerlerinin açılması hepimizin yüzünü güldürüyor. İlkadım’da  faaliyet gösteren birçok işletmeden oluşan müteşebbis ailesine burada bir yenisini daha katmış bulunuyoruz. Yeni yılla birlikte yılın ilk ruhsatını verdiğimiz Merve Safa Güdül’e kardeşimize hayırlı işler diliyorum. Yeni açtığı iş yerinde Rabbim kendisine helalinden bol kazançlar versin” dedi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

İşletme sahibi Merve Safa Güler ise  yeni bir işe başlamanın tatlı telaşı içinde olduklarını belirterek “Yeni açtığımız iş yerimizde bizleri yalnız bırakmayan ve buraya kadar zahmet ederek, ruhsatımızı dükkanımıza kadar getirerek bizleri onore eden Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
samsunhaberx.com