Ana Sayfa SAMSUN HABERLERİ 7 Aralık 2020

Sokağa Çıkma Yasağına Uymayanlara Samsun’da Ceza Yağdı!

Samsun Haberleri – Koronavirüs salgını nedeniyle Samsun’da uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma yasağını ihlal eden 340 kişiye ceza yağdı.
Sokağa Çıkma Yasağına Uymayanlara Samsun’da Ceza Yağdı!

Samsun Haberleri – Koronavirüs salgını nedeniyle Samsun’da uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma yasağını ihlal eden 340 kişiye ceza yağdı.

Konuyla ilgili Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“Koronavirüs salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek, sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltarak sosyal izolasyonu tesis etmek amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve Sağlık Bilim Kurulunun tavsiyeleri ile Bakanlıklarımızın genelgeleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıhha ve İl Pandemi Kurulumuzda birçok karar alınıp uygulanmaktadır.

Bu kapsamda; 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 20.00’de başlayıp 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 05:00’te sona eren sokağa çıkma yasağında, 340 şahsa idari işlem yapılarak 1.041.870 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
samsunhaberx.com