SAMSUNSPOR HABER – Trendyol Süper Lig Mehmet Yılmaz Sezonunun 5.haftasında sahasında Hesap.com Antalyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor bu müsabakasının tüm hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.
Samsunspor Takımımız, yarın (13 Eylül Cumartesi) saat 17:00’da evinde oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.
Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Samsunspor – Antalyaspor müsabakasında Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler düdük çalacak. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını Kemal Elmas ve Murat Altan yaparken dördüncü hakem olarak Melih Kurt görev yapacak. VAR ve AVAR hakemleri maçtan önce açıklanacak.
Samsunspor’da sakatlığı bulunan Emre Kılınç bu maçta forma giyemeyecek.
Teknik Direktör Thomas Reis’in maça Okan Kocuk, Zeki Yavru, Lubomir Satka, Van Drongelen, Logi Tomasson, Antoine Makoumbou, Olivier Ntcham, Tanguy Coulibaly, Anthony Musaba, Carl Holse ve Marius Moundilmadji ilk 11’i ile başlaması bekleniyor.
Maç BeIN Sports’dan şifreli olarak naklen yayınlanacak. Meteorolojinin tahminine göre müsabaka saatinde hava parçalı bulutlu ve sıcaklığının yaklaşık 24 derece olması bekleniyor.
HABER: METİN ATLI












