SAMSUNSPOR HABER - Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. maçında Aliağa Futbol ile oynayacak olan Samsunspor’da bu maçın hazırlıkları sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı.
Dün akşam Adana’da Fenerbahçe ile Turkcell Süper Kupa maçında karşılaşan Samsunspor Futbol Takımımız, 2025-2026 Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. maçında 14 Ocak Çarşamba günü Aliağa Atatürk Stadı’nda Aliağa Futbol ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bugün (7 Ocak Çarşamba) sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Teknik Direktörümüz Thomas Reis yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başlarken çalışma, dar alanda oynanan maçla sona erdi.
Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyen oyuncular ise günü fitness salonunda yapılan rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladı.
HABER: METİN ATLI














