SAMSUNSPOR HABER – Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonunun 19.haftasında sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak olan Samsunspor bu müsabakanın tüm hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.
Samsunspor Futbol Takımımız, yarın (24 Ocak Cumartesi) saat 17:00’da evinde oynayacağı Kocaelispor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman ile tamamladı.
Akşam saatlerinde Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve dinamik hareketlerle başladı. Ardından oyuncular 5’e 2 oyunu gerçekleştirdi. Günün çalışması, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.
Kırmızı-beyazlı ekibimiz, antrenmanın ardından maç saatini beklemek üzere istirahate çekildi.
Samsun 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan müsabakada İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yiğit Arslan düdük çalacak. Yiğit Arslan’ın yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Özcan Sultanoğlu yaparken Yusuf Adnan Kendirciler dördüncü hakem olarak görev alacak. VAR hakemleri ise maç günü belli olacak.
Samsunspor’da sakat olan Tanguy Coulibaly, Afonso Sousa, Eyüp Aydın, Emre Kılınç, Bedirhan Çetin ve rahatsız olan Holse bu müsabakada forma giyemeyecek.
Teknik Direktör Thomas Reis’in maça Okan Kocuk, Joe Mendes, Lubomir Satka, Van Drongelen, Logi Tomasson, Antoine Makoumbou, Celil Yüksel, Soner Gönül, Elayis Tavsan, Yalçın Kayan ve Marius Moundilmadji ilk 11’i ile başlaması bekleniyor.
Maç BeIN Sports 1’den şifreli olarak naklen yayınlanacak. Meteorolojinin tahminine göre müsabaka saatinde hava parçalı bulutlu ve sıcaklığın yaklaşık 13 derece olması bekleniyor.
HABER: METİN ATLI











