SAMSUNSPOR HABER – Samsunspor, Trendyol Süper Ligin 5.haftasında sahasında oynayacağı Tümosan Konyaspor maçının tüm hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde müsabaka saatini beklemeye başladı.
Samsunspor Takımımız, yarın (14 Eylül Cumartesi) sahasında karşılaşacağı Tümosan Konyaspor maçının hazırlıklarını, bugün Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde yaptığı ısınma, 5v2, 3v3 turnuva ve sonuçlandırma çalışmaları ile tamamladı.
Samsun19 Mayıs Stadyumu’nda saat 17:00’de başlayacak olan Samsunspor – Tümosan Konyaspor maçında Balıkesir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Oğuzhan Çakır’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Mehmet Akıncık yaparken Oğuzhan Uğurlu dördüncü hakem olarak görev yapacak.
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’in maça Okan Kocuk, Zeki Yavru, Lubomir Satka, Van Drongelen, Marc Bola, Youssef Ait Benasser, Oliver Ntcham, Kingsley Schindler, Arbnor Muja, Carlo Holse ve Marius Moundilmadji ilk 11’i ile başlaması bekleniyor.
Samsunspor – Tümosan Konyaspor müsabakası beIN Sports 1’den şifreli olarak naklen yayınlanacak.
HABER: METİN ATLI