SAMSUNSPOR HABER – Samsunspor Futbol Takımımız, 2025–2026 sezonu UEFA Konferans Ligi play-off turu ikinci maçında 26 Şubat Perşembe günü 19 Mayıs Stadyumu’nda KF Shkëndija ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bugün (24 Şubat) gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde gerçekleştirilen çalışma, ilk olarak fitness salonunda yapılan kuvvet antrenmanıyla başladı. Ardından çim sahaya geçen kırmızı-beyazlı ekibimiz, ısınma hareketleri ve koşu programıyla tempoyu artırdı. Devamında 5’e 2 ve rondo çalışmaları gerçekleştiren takımımız, antrenmanı dar alanda oynanan çift kale maçla tamamladı.
Takım hakkında bilgi veren Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır hedeflerinin ligde ilk 5, UEFA Konferans Liginde son 16 takım arasına ve Ziraat Türkiye Kupasında çeyrek finale kalacaklarını ve gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu söyledi.
Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Suat Çakır, Emre Kılınç ve Afonso Sousa’nın Fenerbahçe maçında forma giymeye hazır olacaklarını, Tanguy Coulibaly’nin ise Fenerbahçe maçından sonraki hafta takım ile çalışmalara başlayacağını söyledi.
HABER: METİN ATLI












