SAMSUNSPOR HABER – Transfer tahtası açılan ve gelecek sezon Avrupa Liginde mücadele edecek olan Samsunspor’da 3 oyuncu ile daha yollar ayrılırken toplam 6 oldu.
Dün Kingsley Schindler, Nanu ve Tait ile yolları ayıran Samsunspor’da bugün (5 Haziran Perşembe) 3 oyuncuya daha teşekkür edildi.
Yolların ayrıldığı oyuncular ile ilgili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
“Takımın neşesi Halil Yeral’a teşekkürler!
Kulübümüzde geçirdiğin süre boyunca ve özellikle 2024–2025 sezonunda enerjin ve pozitifliğinle de bu takımın vazgeçilmezlerinden oldun.
Avrupa’ya uzanan bu sezonda senin sesin hep yükseldi!
Yeni yolculuğunda da bol kahkahalı, bol kurtarışlı günler seninle olsun!
Hoşçakal Halil…”
“Her güzel hikâyenin bir vedası vardır…”
Süper Lig'e Şampiyon olarak yükselmemizde ve sadece 2. sezonumuzda Avrupa’ya uzanan bu tarihi yürüyüşteki önemli katkıların için teşekkürler.
Sahada gösterdiğin karakter, takıma kattığın denge ve duruşunla hep takdir edildin.
Şimdi yeni bir sayfa açılıyor ama biz seni bu büyük sezondan güzel anılarla uğurluyoruz.
Teşekkürler Youssef!”
“İyi ki yolumuz kesişti Marc Bola…
2024–2025 sezonu, kulübümüzün tarih yazdığı bir sezon oldu.
Avrupa hayali kuruldu, inançla yüründü ve başarıya ulaşıldı. Sen de bu yolculuğun iki sezondur önemli bir kahramanı oldun.
Gülümsemenle, mücadelenle ve duruşunla hep iz bıraktın.
Yolun açık olsun Marc.”
HABER: METİN ATLI
Bu isimlerin içinde orta sahaya direnç katan Ben Naser bir tık iyiydi ancak onun da zaman zaman yaptığı kritik pas hataları aklımda, hele ki Avrupa maçlarında yeterli olacağını düşünmüyorum. Gidenlerin yeri dolar, bunları kayıp saymıyorum. En zayıf halkımız halen iyi ve hazır bir ikinci kaleci olmaması. Bu sezon şanslıydık, Okan iyi bir performans gösterdi, hatta bana göre bazı hataları olsa da tüm sezonda milli takıma dahil olmasını hak edecek başarılı bir oyun oynadı. Sakatlanmadı. Ciddi ceza almadı. Yoksa eldeki kalecilerle işimiz kötüydü.