SAMSUNSPOR HABERLERİ – Trendyol Süper Ligin 36.haftasında deplasmanda Tümosan Konyaspor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor Konya’da konakladığı otelde maç saatini beklemeye başladı.
12 Mayıs Pazar (yarın) günü saat 19:00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Kadir Sağlam düdük çalacak. Kadir Sağlam’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Suat Güz yapacak. Müsabakada Erkan Özdamar dördüncü hakem olarak görev alacak.
Osman Çelik ve Benasser sarı kart cezalısı olduğu için bu müsabakada forma giyemeyecek.
Teknik patron Markus Gisdol nezaretindeki Samsunspor’un maça Okan, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift, Van Drongelen, Marc Bola, Tait, Taylan, Carl Holse, Emre Kılınç, Raman ve Marius Moundilmadji ilk onbiri ile başlaması bekleniyor.
Trendyol Süper Ligde tüm maçlar aynı saatte başlayacağı için televizyon yayını olmayan Konyaspor – Samsunspor maçı BeIN SPORTS Connect’en canlı izlenebilecek. - METİN ATLI