SAMSUNSPOR HABER - 2024 - 2025 Sezonu başında Samsunspor'a gelen ve geçtiğimiz günlerde yolların ayrıldığı Teknik Direktör Thomas Reis kırmızı beyazlı taraftarlar tarafından havaalanında yolcu etti.
Thomas Reis, Samsunspor tarihinin Süper Lig puan rekorunu kırarak 3. yaparak takımı 27 yıl sonra Avrupa kupalarına taşıdı.
Takımın başında çıktığı 72 maçta 32 galibiyet, 18 beraberlik ve 21 mağlubiyet alan Thomas Reis'i uğurlayan Samsunspor taraftarı, "Umutsuzlukların içinden bir inanç çıkardın, bizi yeniden ayağa kaldırdın. Avrupa yolunu açtın, yıllardır özlediğimiz gururu bize tekrar yaşattın. Sahada sadece bir takım değil, bir şehrin kalbini yönettin. Bu şehir seni, bu taraftar verdiğin emeği asla unutmayacak. Her zaman kalbimizde olacaksın. Yolun açık olsun hocam. Teşekkürler Reis" diyerek uğurlarken Thomas Reis'de "Bu kulübün hocası olduğum için açıkçası çok mutluyum. Benim için büyük bir zevkti. Birlikte tarih yazdık, hiçbir zamanda bunu unutmayacağız. Ama benim dönemim bitti. Eminim ki takımı gelecektede desteklemeye devam edeceksiniz bu bizim için çok çok önemli. Buraya kulübü ligde tutmak için açıkçası gelmiştim. 20 ay geçirdik birlikte temel oluşturma anlamında takımada iyi bir katkım oldu. Bundan dolayı da hem gururluyum hem de çok mutluyum" şeklinde konuştu.












