SAMSUNSPOR HABER - Samsunspor Takımı dün akşam oynadığı USL Dunkerque maçının ardından bu sabah yaptığı antrenmanla günü tamamladı.
Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen çalışmada, bir grup oyuncu rejenerasyon antrenmanı yaparken; diğer grupta ki oyuncuların antrenmanı ısınma ile başlarken yönsüz oyun, hedefli oyun, rondo ve dayanıklılık koşularıyla hazırlıklarını sürdü.
Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Carl Holse, geçirdiği akut gastroenterit (gıda zehirlenmesi) nedeniyle dün akşam USL Dunkerque ile oynanan dostluk maçı kadrosunda yer alamamıştı. Carl Holse bu sabah yapılan antrenmanda takım ile birlikte çalışmalara katıldı.
Samsunspor 9 Ağustos Cumartesi günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı ile sezonun ilk ciddi sınavına çıkmış olacak.
HABER: METİN ATLI












