SAMSUNSPOR HABER – 11 Ağustos Pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı ile yeni sezona başlayacak olan Samsunspor Kayseri'de sürdürdüğü kamp çalışmalarını tamamladı.
1 Temmuz’da Samsun’da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayan Samsunspor daha sonra Kayseri’de iki etap kamp yaptı.
1.Etap Kayser Kampında Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanan Samsunspor 2.Etap Kayseri Kampında oynadığı hazırlık maçlarında Almare City FC'ya 1-0 mağlup olurken Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.
Kayseri 2. Etap Kampı bugün (28 Temmuz Pazar) sabah sabah saatlerinde yaptığı yenileme antrenmanı ile tamamlayan Samsunspor Takımımız, 2 günlük iznin ardından 31 Temmuz Çarşamba günü Samsun’da toplanacak ve Çaykur Rizespor ile oynayacağı hazırlık maçının ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayacak.
HABER: METİN ATLI