Süper Lig’de üst sıraları ilgilendiren en önemli maçta kazanan Eyüpspor, kaybeden Samsunspor oldu.
Ligin ilk iki sırası tapulanıp sahiplenilmiş durumda. Sonrakilerin çabası görülmeye değer boyutta. İşin ucunda Avrupa Kupalarına katılmak var.
Kavun tatlı.
İlginçtir, Başakşehir, Göztepe, Beşiktaş ve Eyüpspor haftayı kayıpsız geçti.
Bu grubun içerisindeki takımlardan sadece Samsunspor’un yüzü gülmedi.
Pozisyonları bol, temposu yüksek, heyecanlı bir müsabaka izledik. Samsunspor’un geleneksel hale getirdiği ikinci yarıdaki dönüşlerinden birini daha izleriz diye düşünmüştük, bu kez yanıldık.
Takım skora isyan edip, başkaldıramadı.
İyi oynamadık, oynar gibi yaptık.
Her üç bölgede de zayıf kaldık. Ön de şutlarımız kuvvetsiz ve isabetsizdi. Hücumcular etkisiz kaldı.
Marius Moundilmadji.
Ofsayttan nasıl kurtulunur?
Nasıl düşülmez?
Öğrenmekte geç kalsa da, futbola yeni başlarcasına dersine çalışmalı, çalıştırılmalı.
Yoksa önü alınmaz, böyle sürüp gider, bizlerde saç yolmaya devam ederiz.
Bola düne kadar iyiydi, son maçta kötü oynadı. Yenen ilk gol onun bölgesinden geldi. Kendi tatile çıkmış olacak ki Ntcham adamı kovaladı, ama yarım bıraktı. Sonuçta rakip cezayı acıtarak kesti.
Stoperler arasında ki adam paylaşımı hatalı olunca ikinci golü yerden, üçüncü golü de havadan yedik.
Savunmaya yeterli desteği veremeyen Benasser’i es geçtiğimi düşünmeyin.
Hoca bu maçı bir kez daha oyunculara oynatmalı. Herkes nerede neyi eksik yaptığını görmeli.
Takım hep iyi oynayacak değil. Bu tür maçlar için gönlümüzde yer açmalıyız. Ama fazlası zarar olur. Takım iyi yolda, takım gururlandırıyor. Ama böyle oynayıp kaybetmek de insana üzüntü veriyor.