Ticari hayatta gelişmenin önündeki en büyük engel durmaktır. Ancak durduğun an düşersin. Bunun en iyi yolu ise her yeni günün, bir önceki günden daha fazla performans göstermekten ve kendini geliştirmekten geçiyor.
Ticari hayatta durum böyleyken, spor ya da bizi ilgilendiren konumuyla futbol dünyasında durum farklı mı?
Dişinle tırnağınla kazıyıp geldiğin mevkiden, bırakın durmayı, sendeleme halinde dahi kendini hiç beklenmedik bir pozisyonda bulabilirsin.
R. Samsunspor, ligin üçüncü basamağındaysa, bunun karşılığında gece-gündüz süren çalışmalarla verilmiş bin bir emek var.
Bulunulan pozisyona uygun olarak ‘ligde kalma hedefi’ revize edildi ve bambaşka bir yöne evrildi…
Thomas Reis bunu; “Samsunspor tarihinin en iyi sezonlarından birini yaşamak istiyoruz” olarak ifade ediyor. Reis, her zamanki gibi iddiadan uzak, her zamanki realist ve her zamanki gibi mütevazı…
Ancak bizler; ‘Avrupa neden olmasın? Samsunspor’un Avrupa kupalarında boy göstermesi, Samsun gibi futbol şehrine yakışmaz mı?’ diyoruz.
En büyük sevincimiz ise; camiamızın, tribünlerimizin ve oyuncularımızın da bunun bilincinde olması.
Zaten kenetlenmek, kenetlenebilmek başarının anahtarı değil mi?
Yazıyı, Reis ve kaptanımız Zeki Yavru’nun açıklamalarıyla bitirelim:
“Şu anki başarıyı yakalamak güzel bir duygu... Belki de sezon başında kimse bizden böyle bir başarı beklemiyordu. Transfer yasağımız var. Bugünlere gelmek kolay olmadı, bundan sonrası da zor olacaktır. Bugüne kadar çok iyi performans gösterdik ve ikinci yarıda da bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Bulunduğumuz konum nedeniyle baskı olacaktır. Baskıyı doğru yönetmemiz gerekecek. Bu baskının kendi adımıza iyi olduğunu düşünüyorum.”
“Tüm takım olarak Konyaspor maçında sadece galibiyete odaklandık. Bu bilinçle çalışıp zorlu Konya deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz.”
Bizler sizlere inanıyoruz…













